• veerkracht&balans + tarieven

Tarieven

Tarief vanaf 1 juni 2022

Bij de eerste afspraak beschouw ik een deel van het gesprek als kennismaking (waar ik geen kosten voor in rekening breng), daarom is het tarief wat lager.

1e sessie               50,00 euro
Vervolgsessie       80,00 euro

Bij verhindering ontvang ik graag uiterlijk 24 uur van tevoren bericht. In andere gevallen wordt de sessie in rekening gebracht conform de algemene betalingsvoorwaarden van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

Als je aanvullend verzekerd bent kom je meestal in aanmerking voor vergoeding van een deel van de kosten. Hierbij wordt door zorgverzekeraars onderscheid gemaakt tussen coaching en counseling – coaching komt niet voor vergoeding in aanmerking. Soms is een werkgever bereid om de kosten van een traject (deels) te vergoeden. Ik adviseer je om hiernaar te informeren bij jouw zorgverzekering en/of bij je werkgever. Kijk eventueel voor meer informatie op deze pagina: https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Het is mogelijk om contant te betalen aan het eind van een sessie, mijn voorkeur gaat echter uit naar betaling via de bank. Dit kan direct middels een betaalverzoek (QR-code). De factuur stuur ik je na afloop via mail toe; als betaling nog niet heeft plaatsgevonden kun je het verschuldigde bedrag overmaken. Hierbij hanteer ik een betalingstermijn van 14 dagen.

Volg ons op: